6 augusti 2010

Fredag och sista semesterdagen. På måndag är det tillbaka till jobb efter fyra veckors semester.
Trots hotande regnmoln körde vi till ett av mina favoritställe - Lödde Plantskola. Vi går och funderar på att plantera träd på framsidan och behöver lite inspiration. Tog några bilder för att förmedla lite av känslan som Plantskolan bjuder på. Förvånande nog (även för mig själv) gick vi därifrån utan något med oss!!! Hur är det möjligt frågar jag mig själv!!!!

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Ja, det var en fantastisk eftermiddag! Jag har aldrig hört henne live, men min mamma vill att jag ska sjunga som hon, eftersom jag nu börjat sjunga gospel. Så nu måste jag väl hitta ett par jazzmusiker och starta ett band *fniss*

  Jag satt andlös i nästan hela tiden - så mycket att lyssna på, ta in och sen var det ju en liten spelning (fullsatt men inte mycket platser) så det blev ju en del fnissande mellan dem och oss osv.

  Har du haft en bra semester?
  Kram ia

  SvaraRadera
 2. Ja, hur kan man lämna ett sånt ställe tomhänt?! Ett mirakel... eller stor viljestyrka :-) Mycket snyggt där...

  Men du... vilka snygga korgar..... Tack för tipset! Ska genast bege mig till ICA..... Håller med om att de går att använda till myyyyycket!!!

  Ha en fin helg!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. Inte ens en burk färg? Jag är imponerad! Träd - så spännande! Tur att vi ses snart!

  Stor kram / Maria

  SvaraRadera
 4. hej vännen :) väldans fin inspiration. Har hört att där ska vara jätte fint. Ja det undrar jag med att du inte fick med dig något??

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. JA dety är ju verkligen inte det lätta att gå i från den plant skjolan tomhänt.......härliga inspirations bilder.

  Ha det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera