29 juni 2010

Så kom sommaren!

Så kom sommaren!! Och det med besked! Jag klagar inte - jag om någon skulle kunna leva med sommar året om. Men oj vad varmt det blev direkt. Nu får man börja vattna intensivt i trädgården så att inte något går åt i värmen - mina tomater försöker jag ta hand om lite extra - ser så framemot att kunna gå ut och plocka det jag behöver till en god sallad.
Mina pioner var jag bara tvungen att ta bilder på idag - visst är dom pampiga. Tyvärr rätt tunga också och jag har inget bra stöd till dom i år.
Mitt söta fågelbad från Lödde Plantskola fick agera blomfat nu - en överbliven taklök fick ta plats - tålig som den är hoppas jag att den kommer att trivas där.
Min klematis "Summer Snow" växer så det knakar och jag hoppas att den i år precis som andra år får massor massor med knoppar och att den i augusti exploderar i ett vitt blomsterhav!Ta hand om er i värmen - glöm inte solfaktor och att dricka massor med vatten!!

6 kommentarer:

 1. Jag har också köpt en summersnow iår.. undrar bara var jag ska plantera den:-) Suck, alltid samma fråga...
  Ha det gott, H.

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Helena för min vinst, den kom idag!
  Armbandet passade perfekt (har ganska smala handleder) så det sitter redan på sin plats (bild finns i bloggen).

  Ta hand om dig och stooort tack igen! *lycklig*
  Kram ia

  SvaraRadera
 3. Visst är det varmt och härligt och vattningen tar en tag varje kväll. Men sen när man ser de vackra blommorna och kan äta det egna tomaterna är det värt det.
  Jag planterade ner två vita pioner i våras en med knoppar men de klarade sig inte. Jag hoppas att det skall blomma nästa år.

  Du får ha en fortsatt solig vecka.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. mm vilka sommriga bilder :) hoppas du får ett vitt blomsterhav nu i sommar då :)

  Önskar dig en underbar sommar

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 5. Du har väl sett de fina kommentarerna jag fått för mitt armband? *fniss* Bättre beröm kan man inte få och det är ju ditt beröm med, du har ju gjort det!!
  Jag tänkte på en sak, nu när jag fick din adress, det vore himla kul att träffas! Jag ska inte skriva något här, men vi har anknytningar till er "hemmaby" så vi är där lite då och då ;)

  Ta hand om dig och stor kram!
  Ps. Angående Glenn Wish, han är med i konserten Sommarparty, tillsammans med bla Linda Bengtzing mfl. Vi har haft två konserter med Sanna Nielsen förra året och Jerker, som har hand om henne, är även "huvudet bakom" Sommarparty, så han frågade om vi ville vara med och köra bakom Glenn Wish. Så vi ska sjunga 4 Elvislåtar på lördag :) Ska bli superkul!!

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra bilder. Tack för fin kommentar.
  Kram Agneta

  SvaraRadera