22 juni 2010

Prestationsångest!

Hej alla Bloggvänner! Sitter och läser på alla era trevliga bloggar och blir så imponerad av er! Påhittiga, duktiga & flitiga. Det är inte utan att man får prestationsångest - men jag antar att det viktiga är att blogga för att man tycker det är roligt - eller vad säger ni?
Ikväll har jag varit ute i trädgården och fixat, dvs sopat, plockat, vattnat och allt annat som behöver göras. Det finns alltid något att fixa med - inte allt som ger uppenbart resultat vid första anblicken men för en själv känns det som man gjort lite nytta. Hittade ett gammalt plåtfat med två tillhörande insatser, även de i plåt. Jag körde lite "Man tager vad man haver" och vips hade jag en riktigt trevlig plantering. Lavendel, taklök, lite sten och några söta betongrosor.
Ni glömmer väl inte utlottningen av armband och örhänge!

Anmäl er senast torsdag - på midsommarafton drar jag vinnaren!

Lycka till!

8 kommentarer:

 1. Jättefint!!!! Vill höra om lyktan i morgon:o)

  Kram / Maria

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul att läsa alla fina bloggar man får själv så mycket ideer och inspiration.
  Så fina betongrosorna var de passar fint med lavendeln.
  Jag har redan anmält mig till tävlingen och hoppas på tur.

  Du får ha en trevlig onsdag.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Det blev ju jättefint! Ha en riktigt glad midsommar! Kram nina

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig, man får lite ångest ibland så det är nog vikigt att man gör det på sitt eget sätt och som andra. Det blev jätte fint med din plantering.

  Ha det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Så fint det blev med lavendel och betong! Och visst kan det vara svårt att hitta inspiration till bloggen, det tror jag alla kan känna av ibland:) Ha en jättefin Midsommarvecka:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag tror det är viktigt att inläggen kommer från hjärtat:-) Det känns!
  Ha en fin midsommarhelg! Hillevi.

  SvaraRadera
 7. Men jisses! Om det är någon som ska ha prestationsångest så är det väl jag!!
  Jag kan absolut inte göra så fina saker som du!! Jag tror man ska släppa allt sånt där, vi är på så olika platser i livet, har så olika intressen osv så jag försöker faktiskt släppa allt med prestation. Jag är superbra på det jag gör, tex, ingen annan kan sjunga min låt i kören - men jag kan inte göra snygga smycken! Tja, igen, man kan inte vara bra på allt *fniss*

  Ha en underbar midsommar och tack för din hälsning inne hos mig! Klart man vill vara med och tävla, speciellt när man är så smyckestokig som jag och du gör så snygga saker!
  Stor kram ia

  SvaraRadera
 8. jovisst ökar ens inspiration när man besöker alla underbara bloggare :) lite avis blir man väl på vissa men det är bara att använda lågan till ens egen fördel :P vad fina betong krukor du har och så fint att dem är fyrkantiga. Det brukar man inte se


  Ha en underbar kväll

  Kram Malin

  SvaraRadera