24 oktober 2010

Tillbaka!

Tillbaka i Skåne efter en mysig helg i Stockholm! Tåg upp i fredags vilket blev en trevlig start på helgen. Checkade in i världens minsta dubbelrum men på ett jättemysigt hotell. På kvällen blev det gott grillat på Grill!


På lördagmorgon blev det frukost och sedan en sväng på stan - tyvärr hann jag inte med Svenskt Tenn så det får bli en annan gång. Hem till hotellet för ombyte och sedan iväg till Cirkus på Djurgården där vi hade biljetter till "We will rock you".


Jag tror att vi alla hade höga förväntningar efter allt positivt man läst om föreställningen - lyckligtvis levde föreställningen upp till förväntningarna och det blev tre timmar härlig musik, show och humor!

Efter tre timmar sittande i mindre bekväma stolar var det skönt med promenad från Djurgården och över till Östermalm. Vi hade bokat bord på Eriks Bakficka - samma sak här - höga förväntningar och vi hoppades på en riktig höjdarmåltid - och vet ni - det blev toppbetyg även här! Oj vad gott det var!!Tack goa vänner för en jättemysig helg!!

PS. Tack!! - alla ni som anmält er till min utlottning!! Och för er som fortfarande inte anmält er är det inte försent!

Bilder lånade från nätet.

3 kommentarer:

 1. Instämmer i allt! Tack själv för en jättetrevlig helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som en toppenhelg! Själv har jag varit i Landskrona och Billeberga, ätit Falukorv, Potatis, fisk, choklad och lite bubbelvatten på det ;-)) haha skämt åsido, Stockholm borde man besöka oftare!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Sååå härligt, låer som ni har haft en underbar helg skön avkoppling.

  H ade
  Kram Anna

  SvaraRadera