15 september 2010

Nefertiti!

September 1996 - min mamma och jag åker på restresa till Egypten - ganska exotiskt och nytt på den tiden med charter till just Egypten. Men dit åkte vi och hade en toppenvecka! Två dagar spenderade vi i Kairo och det var där jag hittade min Nefertiti. Efter mycket prutande släpade jag henne från marknaden och ända hem till Sverige. Det var 14 år sedan och jag är fortfarande jätteglad för henne. Varje gång jag lyfter henne undrar jag hur jag orkade släpa henne som jag gjorde - för att få bekräftat att hon väger ganska mycket satte jag henne på vågen (!!) idag - 6,6kg!! Massiv sten!!
Anledningen att jag tog tag i henne idag var att jag tänkte att hon skulle få stå utomhus - fast nu velar jag igen! Får nog prova mig fram. Fast slutsatsen av inlägget och dagens flytt är att jag tycker hon är riktigt fin och att hon nog så småningom skall få en bra plats att stå på!3 kommentarer:

 1. Vilken jätte fräck donna.....förstår att du är rädd om henne. Kan tänka mig att hon passar både inne och ute.

  Kram anna

  SvaraRadera
 2. Hihi..den ser riktigt tung ut..men är det kärlek vid första ögonkastet så är det bara till att släpa.. Har gjort det själv ;)

  Ha en härlig lördagskväll!! Kramis Sanne

  SvaraRadera
 3. Så fin!!! Hmmmmmm passar både inne och ute........

  Kram / Maria

  SvaraRadera