31 maj 2010

Regnet till trots!

Regnet till trots gick jag en sväng i trädgården nu på eftermiddagen. Jag verkligen toklängtar efter sol och värme och det är bara att gratulera ni som befinner er lite längre norrut än Skåne - där skiner tydligen solen!
På bilderna nedan ser ni min fina vita klematis i kruka (lägger ni märke till flugan som sitter på knoppen på närbilden?) som fått en tjock pinne som stöd (troligen något som någon av tjejerna dragit med hem!). Nu kom den till nytta!
Mitt vita blåregn som jag tror kallas för silverregn har börjat sin vandring. Skall bli spännande att följa. Den klättrar just nu försiktigt upp för ett plank där gamla spröjsar till fönster fått nytt liv som spaljé!
Det söta fågelbadet är från Lödde Plantskola och just det här är av plåt eller metall. Jag har ett i keramik också men det hänger under ett träd på framsidan. Jag tycker att det här plåtfatet fått riktigt fin patina under vintern.
Kärleksörten på sista bilden står i kruka på en bänk utanför ytterdörren. Den kommer från år till år och verkar trivas i sin lerkruka.
1 kommentar:

  1. Härligt, blå regn står på min lista över vad jag vill ha i trädgården, min mamma har ett rätt så stort, så vackert just nu. Ska nog ta lite bilder på det.

    Ha det gott
    Kram Anna

    SvaraRadera