28 augusti 2011

Björnbär!

Vips så var det söndagkväll igen! Helgen gick fort som vanligt. Det har varit en lugn skön helg men tyvärr har den inte bjudit på jättemycket utomhusaktiviteter pga regn!! Men vi börjar vänja oss vid nederbörd och anpassar oss därefter.....

Våra björnbär börjar se lovande ut på buskarna, men än dröjer det innan vi kan äta dom! Att toppa en hederlig pannacotta med björnbär är aldrig fel så det är kanske det som blir deras slutliga anhalt.Mina duktiga, husliga vänner och kollegor gjorde knäckebörd och bjöd på för några veckor sedan. Bad om receptet och ikväll var det dags! Jag och mina tjejer gick in för uppgiften till max......


Lilla I hjälpte till att kavla - tunnt skulle det vara och hon jobbade på bra! Ett smörgåspapper på degen gjorde det enkelt att få den tunn och fin!


Färdigkavlat och utskuret i lagom stora munsbitar - det syns att vi inte är några proffsbagare direkt.


Men man behövde inte vara proffs för att baka dessa! Supergoda och hur lätta som helst att göra!


När F och E hade varit och handlat ingredienser till knäckebrödsbaket fick jag inte bara det jag hade beställt utan även den här jättefina orkidén! Dom vet precis vad jag tycker om! Tack gulle ni!

Fortsatt god söndagkväll till er alla!

KRAM!

Förresten - stort TACK! till alla ni som ville vara med i min utlottning av halsbandet! Imorgon kväll presenterar jag vinnaren!

1 kommentar:

 1. Hej vännen!
  Det såg väldigt gott ut, det där knäckebrödet, ett recept på bloggen kanske? :)
  Och här satt jag och väntade på vinnaren, urspännande ju!! Vill ju vinna!!
  Jag hoppas med att Karin har någon mer utlottning hos mig, men det hoppas och tror jag. Lovar att säga till dig då :)

  Stor kram!

  SvaraRadera