7 juni 2011

Blixtar & Dunder!

Jäklar i hoppsan vilket åskväder vi fick igår kväll! Välbehövligt dock efter en varm och tryckande kväll. Dom som förstår sig på, nämde att det skulle åska även idag men so far so good!

Vår fina vita pionbuske blommar för fullt! Gillar den diskreta lila kanten på blomman. 


Vi har tre stora elefantgräs i en av våra rabatter och den har tagit ordentlig fart nu. Den gör sig riktigt fint vid pionen.

Den här rosbusken planterade vi samma år som vi flyttade in i huset. Osäker på namnet men blommar med en massa små små vita rosor!  

Oändligt många knoppar! 

 Mina löjligt små funkior! Jag avundas er alla som visar upp era gigantiska plantor. Till historien hör att mina plantor är nya för året så lite tålamod kanske är på sin plats!
Ogräset bjuder jag på! Här döljer jag inte vad som finns!

Bambu - i massor vill jag ha! Tre stycken i rabatt har växt till sig ordentligt dom senaste åren. Marshallhållaren har vi fått i present och dom används flitigt! 

Och här har jag min lilla plats i trädgården - eller en av dom. Min "favoritgrythyttanstol" och i den kuddar från HM Home!

KRAM!

2 kommentarer:

  1. Hej, vilken underbar pion, och rosen kan vara Finlands vita ros!? Jättefin blogg, och jättefina smycken!! Tack för titten. Ha en skön trädgårds-och smyckestillverknings-sommar :) /Lotta

    SvaraRadera
  2. Ja jävlar i det var det höll igång. Jag väntar på att det ska sättas igång här när som . Sån tryckande värme det har varit idag så kommer det nog igen ikväll

    Kram Malin

    SvaraRadera